ALUMINIUM KOZIJNEN

Een tijdloze en stijlvolle gevel creëert u gemakkelijk met onze prachtige aluminium kozijnen en deuren. Of u nu gaat voor een klassieke, strakke, hedendaagse of retro-uitvoering, het is allemaal mogelijk! Bovendien is er een ruim assortiment kleuren beschikbaar en kunt u ook nog kiezen voor een glanzende, matte, metallic- of structuur-afwerking. Dit maakt dat aluminium geschikt is voor zowel privéwoningen als bedrijfspanden en projectmatige bouw.

Maar naast de esthetische voordelen, zijn er nog genoeg andere redenen om voor aluminium kozijnen en deuren te kiezen! Ze dragen namelijk bij aan de duurzaamheid van uw pand of project. Ze zijn nagenoeg onverslijtbaar, kleurvast, krasvrij en inbraakveilig. Thermische onderbrekingen zorgen voor een complete warmte- en geluidsisolatie. En dankzij de lichte, maar uiterst sterke profielen lenen aluminium ramen zich perfect voor grote raamoppervlakken. Tot slot zijn aluminium ramen en deuren heel onderhoudsvriendelijk.

Onze leverancier voor aluminium kozijnen is Aluk.

 

Raam- en deursystemen

Onze aluminium raam- en deursystemen zijn sterk, lichtgewicht en duurzaam en leveren moderne, esthetische profielen in combinatie met uitstekende prestaties.

Onze systemen zijn veilig en robuust. Ze zijn ontworpen om te voldoen aan de vereisten en deze zelfs te overtreffen. Daarnaast bieden we een volledig assortiment accessoires, designopties en configuraties. Dit maakt dat wij een ongeëvenaarde flexibiliteit kunnen leveren voor wat betreft uiterlijk en functionaliteit.

Aluk raam en deurkozijnen zijn in deze verschillende stijlen leverbaar:

 

Schuifdeursystemen

AluK's aluminium schuifdeursystemen bieden dunne profielen en maken grote raamvlakken mogelijk voor het maximaliseren van de lichtinval. Tegelijkertijd blijven de binnentemperaturen op niveau en zijn ze weerbestendig als ze dicht zijn. Ze zijn robuust, duurzaam en zeer veilig en worden uitvoerig getest om te voldoen aan de brancheregels. Via een breed assortiment standaard en optionele features, kunnen onze schuifdeursystemen de juiste look en prestaties bereiken voor elk project.

Onze leverancier voor schuifdeuren is Aluk.

Aluk schuifdeursystemen zijn in de verschillende stijlen leverbaar:

 

Vouwwandsystemen

Onze toegankelijke en veilige aluminium vouwdeursystemen combineren de sterkte- en lichtgewichteigenschappen van aluminium met vorm en functie van de hoogste standaard. Met hun veelzijdigheid en opties om te configureren, wordt een maximale controle geboden over de stijl en werking van de deuren, waardoor ze passen bij de ontwerpspecificaties van elk project. Er kunnen meerdere panelen worden toegevoegd met naar binnen of buiten openende deuropties voor een probleemloze werking.

Onze leverancier voor vouwwanden is Sunflex.

De vouwwanden zijn in 2 verschillende stijlen leverbaar:

 

Vliesgevelsystemen

Onze unieke vliesgevelsystemen bieden de flexibiliteit en geavanceerde functionaliteit die vereist zijn voor moderne gebouwen. Door het combineren van sterke, maar lichtgewicht aluminium profielen met glassecties, kunnen onze systemen facetten, een dubbele laag, gebogen of gehoekt zijn om de gewenste afwerking te creëren. Tevens bieden ze tegelijkertijd lichtinval in het gebouw met een minimum aan profielzichtlijnen.

Alle profielen zijn thermisch onderbroken om maximale prestaties te garanderen en al onze systemen omvatten een breed assortiment features voor volledige ontwerpflexibiliteit.

Onze leverancier voor vliesgevels is Aluk.

Aluk vliesgevelsystemen bieden we in 1 stijl aan: