KUNSTSTOF KOZIJNEN

Laat uw kunststof kozijnen volledig op maat realiseren en stem ze precies af op uw smaak en op de stijl van de woning! Of u nu een voorkeur heeft voor vaste kozijnen, draaikiepramen, stolpramen of valramen, er zijn allerlei uitvoeringen mogelijk! Daarbij heeft u de keuze tussen verschillende series kozijnprofielen. En uiteraard zijn ze ook inbraakwerend en erg onderhoudsvriendelijk. Dankzij het uv-werende materiaal zullen ze nooit verkleuren, dus dat betekent nooit meer schilderen! Als u kiest voor onze kunststof kozijnen krijgt u maar liefst 10 jaar fabrieksgarantie.

Onze leverancier voor kunststof kozijnen is Gayko.

 

Raam

Dat kunststof kozijnen er ook prachtig uit kunnen zien, bewijst GAYKO! GAYKO-kozijnen worden ontwikkeld en gemaakt in Duitsland volgens de hoogste kwaliteitsnormen op het gebied van isolatie, veiligheid, duurzaamheid én schoonheid. Een GAYKO-kozijn is dus niet alleen erg mooi om te zien, hij bespaart ook energie, is inbraakproof en onderhoudsvrij. Een geweldige keus dus als u kiest voor kunststof kozijnen!

Gayko raamkozijnen zijn in verschillende stijlen leverbaar:

 

Deur

De kunststof voordeuren van GAYKO zijn sterk. Heel sterk. Dat komt door de met metaal versterkte frames en vleugels, de hoeklasverbindingen en zware, verstelbare scharnieren. Standaard zijn de kunststof deuren uitgerust met profielcilinders met doorboorbeveiliging, dorpels met isolatie, meervoudige vergrendeling en verstelbare sluitstukken.

 

Schuifdeur

AluK's aluminium schuifdeursystemen bieden dunne profielen en maken grote raamvlakken mogelijk voor het maximaliseren van de lichtinval. Tegelijkertijd blijven de binnentemperaturen op niveau en zijn ze weersbestendig als ze dicht zijn. Ze zijn robuust, duurzaam en zeer veilig en worden uitvoerig getest om te voldoen aan de brancheregels. Via een breed assortiment standaard en optionele features, kunnen onze schuifdeursystemen de juiste look en prestaties bereiken voor elk project.

Gayko schuif- en deursystemen zijn in 3 verschillende uitvoeringen leverbaar: