SERVICE EN ONDERHOUD

Uw nieuwe adres voor onderhoud, schadeherstel, service én reparatie van kozijnen!

Alument biedt nog steeds de mooiste onderhoudsvriendelijke, maar tegelijk ook strakke en elegante kozijnen. Maar voor het onderhoud, schadeherstel, de service en reparatie moet u bij Raammaker zijn. De service die u van ons gewend bent, maar dan onder een andere naam!

Sluit uw raam, deur of schuifpui niet goed? Zijn uw kozijnen beschadigd of verkleurd? Of heeft u interesse om te bekijken wat we binnen de huidige situatie kunnen verduurzamen? Dan bent u bij Raammaker aan het juiste adres. Wij zijn voornamelijk actief in regio Noord-Brabant en werken zowel voor particulieren als zakelijke klanten. Naast bovenstaande werkzaamheden adviseren en ontzorgen wij u ook graag omtrent het onderhoud aan uw kozijnen.

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?

Service en reparatie
Advies en hulp nodig omtrent hang- en sluitwerk, tocht of lekkages?

Schadeherstel
Inbraak-, lakschade of een andere vorm van schadeherstel aan uw ramen of deuren?

Onderhoud
Treedt er verkleuring op aan uw kunststof of aluminium ramen en deuren?

Verduurzamen
Bestaande kozijnen vervangen om op de lange termijn kosten te besparen?

Kunnen wij u helpen op het gebied van schadeherstel, onderhoud of verduurzaming van uw huidige kozijnen? Neem dan vrijblijvend contact op met Raammaker. Wij komen graag bij u op locatie om de mogelijkheden te bespreken. Een reparatie is in de meeste gevallen zelfs ter plaatse al mogelijk!