Alument: Omdat de buitenkant uw visitekaartje is

Januari 2012: Het begin van Alument.

In het begin werkten we met 3 collega’s vanuit huis en richten we ons vooral op de zakelijke markt.

De zaken gaan goed en de reacties zijn zo positief dat de activiteiten uitgebreid worden naar de particuliere markt. In juni 2014 wordt er een showroom geopend – Haven 3 in Oirschot.

Deze showroom werd dusdanig ingericht om de particuliere markt te bedienen met hoogwaardige producten.

Aangezien de opslag en productie gevestigd zat in Middelbeers en de showroom in Oirschot werd er besloten om alles op 1 locatie onder te brengen.

Ons oog viel op het pand aan de Industrieweg 28B in Oirschot.

Een pand met veel lichtinval waar onze producten nog beter tot zijn recht komen.  Sinds 01 januari 2017 zijn we hier gevestigd.

Het kiezen van aluminium of kunststof kozijnen doet u niet even tussendoor … het kost tijd. Deze tijd willen wij samen met u nemen om u een advies/offerte op maat te bezorgen. Echter merken wij de laatste tijd dat we door de drukte in de showroom, u als klant, niet altijd de aandacht kunnen geven, die wij zo graag willen. Vandaar dat we besloten hebben, om vanaf 01 september 2019, in onze showroom op afspraak te werken. Interesse in een afspraak ? Bel of mail ons. U bent van harte welkom en de koffie staat zeker voor u klaar.

Bij Alument is het vanzelfsprekend een goede service en kwaliteit te leveren.

Kwaliteit zit in een gedegen montage, nakomen van gemaakte afspraken en de perfecte afwerking.

Het doel van Alument is altijd om u, onze klant, een aangenaam verblijf op uw terras, in uw woning/tuin, pand, … te bezorgen.

Iedere persoon heeft zijn eigen verhaal/wensen. Door goed naar de klant te luisteren kunnen we inspelen op deze behoeften/wensen.

Onze jarenlange ervaring en het feit dat we productie in eigen beheer hebben, maakt het mogelijk dat de meest ingewikkelde constructies toch gerealiseerd kunnen worden.

Ondertussen zijn wij bij Alument met 15 man sterk, beschikken over jarenlange ervaring en dit delen wij graag met u.

Samen met veel specialisten op alle facetten van gevelbouw zorgen wij dat de buitenkant van uw woning of bedrijf het visitekaartje van uw pand wordt. Door nauw samen te werken met verschillende gespecialiseerde partners waarborgen wij de kwaliteit. U vindt alles op  één adres en profiteert van de beste service en de beste prijs-kwaliteit verhouding.